Kapiten Sarajeva otkrio prelomni trenutak

Velkoski zahvalio Pavloviću

Sarajevo je primilo dva jeftina gola protiv Atalante a za oba najveći dio krivice snosi golman Bojan Pavlović.

Ipak da nije njega bilo teško bi Sarajevo ostalo neporaženo. Odbranom u 60. minuti kada je spriječio potop "pogurao" je svoju ekipu koja je shvalila da bi možda mogla kazniti promašaje domaćina.

"Možda je to bio prelomni trenutak. Zaista je reagovao odlično i nakon tog momenta kada je moglo biti 3:0 i kada bi moral sigurno pao mi smo se trznuli. Otvorio nam se prostor a znali smo da moramo iskoristiti i najmanju ponudu domaćina. Hvala Bojanu", kazao je kapiten Krste Velkoski.

On je dodao da su igrači vjerovalo da imaju kvalitet za pozitivan rezultat i drago mu je što su obradovali navijače čija podrška nije nedostajala ni u Italiji.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Zbog njih mi je drago i hvala im što su nas bodrili i kada smo gubili. Nadam se da će Koševo biti puno u revanšu. Ovo su utakmice za koje se živi."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi