Vels bez Balea i protiv Irske

Najbolji igrač i dalje van stroja

Vels bez Balea i protiv Irske

Najbolji velški fudbaler Gareth Bale propustit će i narednu utakmicu svoje reprezentacije.

Nakon što prošlog četvrtka nije nastupio u teškom porazu od Španije u prijateljskoj utakmici (1:4), Bale neće igrati ni u daleko važnijem duelu protiv Republike Irske u utorak.

Gareth Bale je zadobio lakšu povredu pred kraj utakmice Reala i Alavesa, a pitanje je hoće li je uspjeti sanirati do povratka u Španiju. Realu će biti prijeko potreban zdrav i spreman, s obzirom da Madriđani više nemaju prava na kikseve.

Izostanak Garetha Balea će biti ogroman hendikep za Velšane, posebno kada se zna da je sa 30 postignutih pogodaka najbolji strijelac u historiji ove reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi