Gareth Bale predložio Perezu kojeg igrača treba dovesti, ali bolje da nije

Navijači nisu baš oduševljeni

Gareth Bale predložio Perezu kojeg igrača treba dovesti, ali bolje da nije

Endin Čaušević

Nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid Gareth Bale je konačno došao na svoje, a to je da bude prva zvijezda u ekipi kraljevskog kluba.

Bale je sve ove godine bio u sjeni Ronalda, ali se nada da će ove sezone konačno pokazati da može voditi ekipu kao što je to radio i Portugalac. Od Velšanina se ove sezone mnogo očekuje i sigurno je da on samo priželjkuje da ga jednu sezonu konačno zaobiđu povrede.

Real Madrid nakon odlaska Ronalda nije doveo zvučno pojačanje kako se to očekivalo, a navijači vjeruju da će to Florentino Perez nadoknaditi u januaru. Navodno, svoj prijedlog oko dovođenja novih igrača dao je Bale, ali su navijači iznenađeni igračem kojeg je Velšanin predložio na novo pojačanje.

Kako prenose engleski mediji Bale je poručio upravi kluba da u januaru dovede veznjaka Arsenala, Aarona Ramseyja. Baleovom saigraču iz reprezentacije na kraju sezone ističe ugovor i jasno je da Arsenal ne bi imao ništa protiv da ga proda u januaru jer čini se da nemaju plan s njim produžiti ugovor. Ili u krajnjem slučaju da ga dovedu narednog ljeta kao slobodnog igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, ovaj prijedlog je iznenadio mnoge jer navijači Kraljeva vjeruju da Ramsey i nije baš kvalitet za njihov klub. No, da li će Perez usvojiti prijedlog Garetha Balea ostaje da se vidi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi