15

Komentari (15)

saju701
Livakovic srlja prema naprijed i prima ovakve golove umijesto da je ostao na golu.Inace dobar golman.
BosanskaSvedska
Jesul na tribinama ovi iz ercegovine ?
pero98
Ajmo Vatreni nema predaje.
user1667575277
Ča ovo bi susjedi,,,očemol na Euro
Labile
Al nahvališe Livakovića na ss.ba maloprije "čudo neviđeno" i frajer opet pokloni gol kao i Turcima neku noć haha
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ali sta bi bilo da su neke situacije zabili kao onav slobodnjak sto je izvadio sa prstima i druve situacije kad bi zabili a ovo sto su velsani zabili kad bi odbranio, na isfo bi bili jarane!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Jel moguce protiv hrvatske da igramo u barazu?
DOKTOR_GAZ_
Nije, oni ce DIREKTNO ICI..
xX_Bosnian_Bull_Xx
Znaci nije nikako moguce da budu 2 mjesto
pero98
I drugo mjesto vodi na Euro iz ove grupe.
xX_Bosnian_Bull_Xx
A zasto za vels nije moguce 2 utakmice dobiti a kako je moguce da armenija moze vels dobiti 4:2 a veld da dobije hrvatsku u ovoj utakmici! Ako armenija moze dobiti vels a vels hrvatsku onda je tu sve moguce jarane! U ovoj grupi se nista ne zna, sad vidio tabelu i raspored utakmica i rezultata!
pero98
Da Bosnian, samo što mi imamo utakmice protiv Letonije i Armenije u studenom a Wels samo jednu i Wels još nije dobio Hrvatsku.
BosanskaSvedska
Pogledaj jos jednom, i wels i hr imaju jos 2 utakmice igrati!
xX_Bosnian_Bull_Xx
I vels ima 2 utakmice, armeniju i tursku, tu je sve moguce, rekao sam ti da sam pogledao tabelu i raspored utakmica jarane i da je sve moguce tu!
stranputica
Ma ovo ako Hrvatska ispusti biće čudo. Turska ima još jednu utakmicu i ako pušne, a Hrvatska dobije obje je ispred Turske....Meni ovo izgleda da će Wels ovdje biti donji.....jedino ako ne bude stvarno neko iznenaDŽenje...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.