Velšani bez Ramseyja protiv Slovačke
EPA

Ponovo povrijeđen

Velšani bez Ramseyja protiv Slovačke

Velšanin Aaron Ramsey primoran je propustiti predstojeću reprezentativnu utakmicu.

Sa velškom selekcijom Ramsey je trebao danas od 20:45 sati odmjeriti snage sa Slovačkom, ali selektor Ryan Giggs neće ga na kraju imati na raspolaganju, što je i sam potvrdio uoči utakmice. 

U nedjelju je Ramsey doživio povredu tokom zagrijavanja pred derbi sa Interom na Meazzi, a ljekarski tim reprezentacije Velsa procijenio je kako se nije u potpunosti oporavio i da za rizikom nema potrebe.

"Terapeut je ostao sa njim. Nadamo se da će Aaron biti spreman barem za idući susret sa Hrvatskom u Cardiffu", izjavio je Giggs.

Ramsey je zbog povreda posljednji susret za reprezentaciju Velsa odigrao u novembru 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi