Venlo konačno slavio, Sušić zakucao loptu u mrežu

Eredivisie, 17. kolo:

Venlo konačno slavio, Sušić zakucao loptu u mrežu

Bh. internacionalac Tino-Sven Sušić postigao je gol za svoj Venlo u meču 17. kola Eredivisije.

Sušićev Venlo je na domaćem terenu ugostio Zwolle i pobjedom od 2:0 prekinuo seriju loših rezultata, a domaćem timu je posao u velikoj mjeri olakšao crveni karton koji je Boer dobio u 26. minuti.

Brutalan start rezultirao je jedanaestercem koji je u gol pretvorio upravo Sušić sjajno pogodivši mrežu golmana gostiju, da bi u 66. minuti gol za 2:0, što je bio i konačan rezultat, postigao Joosten.

Za Sušića je inače ovo bio šesti ovosezonski gol u holandskom šampionatu, a njegov Venlo se poslije ovog trijumfa nalazi na sedmoj poziciji s 23 osvojena boda.

Eredivise, 17. kolo:

Venlo - Zwolle 2:0

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti