Vermaelen: I u petak smo znali šta nas čeka
Foto: EPA

Stoper Belgije

Vermaelen: I u petak smo znali šta nas čeka

E. Škorić

Stoper Barcelone i belgijske reprezentacije Thomas Vermaelen požalio se na loš travnjak na Grbavici.

Čini se kao da je pobjeda Belgije otišla u drugi plan i igrači ove selekcije najviše pažnje posvećuju katastrofalnom travnjaku. Kevin De Bruyne, Michy Batshuayi, Eden Hazard, a evo i Thomas Vermaelen izrazili su nezadovoljstvo, čak i ako su slavili s 4:3.

"Na treningu u petak smo mogli vidjeti loš travnjak i manje-više znali smo šta nas čeka. Lično, nikada prije nisam igrao na gorem travnjaku", kazao je Vermaelen:

On bi mogao biti i u sastavu za Kipar, mada je za očekivati da će selektor Roberto Martinez, kako je i najavljeno, napraviti dosta promjena. Belgija je osigurala ranije plasman na SP, ali želi pobjedom završiti sjajne kvalifikacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Osjećam se dobro i spreman sam da igram protiv Kipra. Mislim da mogu, ali trener će donijeti odluku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi