Vermezović novi trener Budućnosti

Promjene u timu iz Podgorice

Vermezović novi trener Budućnosti

Budućnost iz Podgorice će u nastavak sezone ući s novim trenerom, a on će gotovo sigurno biti Vladimir Vermezović.

Iako Vermezović još uvijek nije zvanično postao trener Podgoričana, tamošnji mediji tvrde da je dogovor postignut i da je njegovo ozvaničenje samo stvar formalnosti.

Budućnost trenutno zaostaje za prvoplasiranom Sutjetskom sedam bodova, a tri kola prije kraja jesenjeg dijela otpustila je Dragana Kažića. Crnogorski šampion je za novim trenerom tragao još od novembra, a podsjetimo da se u vezu s preuzimanjem Budućnosti dovodio i Mirza Varešanović.

Vladimir Vermezović je iskusan stručnjak kojeg ovdašnja javnost najviše pamti po vremenu provedenom na klupi Partizana, kada je s beogradskim timom 2005. godine došao do osmine finala Kupa UEFA.

U karijeri je još trenirao Teleoptik, Spartak iz Trnave, te neke klubove iz Južnoafričke Republike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi