Vernes Islamagić danas potpisuje za Čelik

Zeničani se nastavljaju pojačavati

Vernes Islamagić danas potpisuje za Čelik

D. Kurbegović

NK Čelik dogovorio je još jedno pojačanje za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Riječ je o dojučerašnjem kapitenu Zvijezde iz Gradačca, 22-godišnjem stoperu Vernesu Islamagiću.

Ovu vijest za SportSport.ba je potvrdio i predsjednik kluba, koji je u pregovorima s još nekoliko igrača.

"Istina je danas će ugovore s Čelikom potpisati Bojan Regoje, Ratko Dujković i Vernes Islamagić, to je već učinio Duško Sakan, a pregovaramo s još jednim kvalitetnim napadačem, s kojim smo blizu dogovora. Sutra imamo kontrolnu utakmicu protiv Rudara iz Kaknja, a u ponedjeljak će trener saopštiti spisak igrača, na koje ne računa u proljetnom dijelu prvenstva. Moram istaći da ovi dolasci igrače ne znače da smo se mi odrekli usluga i angažovanja naše četvorice igrača Džidića,Karića, Dilavera i Zahirovića, naprotiv s njima i ovim igračima koji su došli, mislimo da bi imali realne šanse za opstanak. Ipak, igračku križaljku moramo završiti u narednih tri-četiri dana, jer želimo da kompletiramo ekipu prije polaska u Međugorje, gdje će ekipa odraditi drugu fazu priprema",, kazao je Selvedin Šatorović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, na Bilino polje u dosadašnjem prijelaznom roku stigli su Aldin Šišić, Enis Sadiković, Eldin Mašić, Senad Husić, Anes Haurdić, Duško Sakan, a danas će ugovore potpisati Bojan Regoje, Ratko Dujković i Vernes Islamagić. Nema sumnje da će crno-crveni na proljeće imati mnogo jači sastav nego jesenas, te da će pokušati nadoknaditi zaostatak od šest bodova za ekipom Metalleghea.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi