Zvanično: Vernes Selimović napustio NK Vitez

Iskusni ofanzivac ne ostaje u Vitezu

Zvanično: Vernes Selimović napustio NK Vitez

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza poraženi su danas od Rudara iz Kaknja 2:0 i već sada je definitivno jasno da Vitežanima predstoji grčevita borba za opstanak u novoj sezoni BH Telecom Premijer lige BiH.

Vitez je napustio veliki broj igrača, a danas im se definitivno pridružio i iskusni Vernes Selimović (34) koji nije dogovorio produženje saradnje.

Za SportSport.ba je potvrdio da trenira samostalno trenira, te da je već imao kontakata sa pojedinim klubovima, ali da konačnu odluku u novom klubu još uvijek nije donio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Viteza, Selimović je u našoj zemlji nosio i dres Metalleghea, Čelika, Željezničara, Zrinjskog i Jedinstva. Tri puta je osvajao trofej prvaka naše zemlje, dva puta sa Željezničarom i jednom sa Zrinjskim, te je sigurno da svojim iskustvom i neupitnim kvalitetama može uvijek mnogo toga dati na premijerligaškim terenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi