Verona iznenadila Palermo i prošla dalje

Šesnaestina finala Kupa Italije

Verona iznenadila Palermo i prošla dalje

Teme:

Ekipa Verone slavila je u večerašnjem susretu šesnaestine finala Kupa Italije protiv domaćina Palerma te je prošla u narednu fazu takmičenja gdje će se sastati sa Interom

Susret za goste nije počeo baš najbolje budući da je Palermo od sedme minute vodio sa 1:0 golom Giorgija. Ipak, samo minut kasnije, Cocco vraća stvari na početak svojim golom.

 

Ovim se rezultatom otišlo i na pauzu, a uslijedilo je burno drugo poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

U 69. minuti, gosti ostaju sa igračem manje. Isključenje je zaradio Caccaiatore.

Međutim i pored toga što su igrali sa igračem manje, samo četiri minute nakon isključenja, Labrin šalje loptu u sopstvenu mrežu za konačnih 1:2 i slavlje gostiju koji su večeras napravili iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.