23

Komentari (23)

Kako vidim konacno je prosla vladavina Juventusa, novi sampion bit ce Inter.
WOLF20
Mele
Sutra Dzeko - Zlatan. ako Milan izgubi, sanse za titulu padaju u vodu, Roma ako dobije ovo, na trece mjesto se seli. Bice gusto. ali bi volio da Milan bude prvak ove godine, ne navijam za njih ni za Juve. ali bi bila kruna kariere Ibrahimovica bas.
Babuka1
Dzeko ne igra sutra
MethodMan
Ebo te Ibra volio bih da Dzeko osvoji nas je ipak
Mele
Zelje su jedno, stvarnost je nesto drugo. Sa ovakvim timom, trenerom, ako ligu prvaka izbore, uspjeh je veliki. Inace Evropa liga je standard za ovakvu ekipu.
Eno30
Otjerose najvecu gresku Alegria prodase pjanica koji je bio kreator igre i ne dovedose Dzeku pa sad nek se pate sa Moratom i Pirlom koji jos nije dorasto da vodi tako velak klub
user1585252255
Dobar je i bod.
zajid08
Dobro pa je pjanke otiso :)
user1583752673
Juventusova velika greska zeleni Andrea Pirlo
vence
uzasni su, ali opet ce osvojiti-nema ko drugi
vence
pucajte minuse, vidjecemo krajem maja
Kenotala
Bravo Ronaldo majstore, kako ces zabiti iz slobodnjaka kad ima zivi zid ispred tebe.
juve10
Fakat liku možda treba neko i reći, sad i kad je slobodnjak za Juve, više to nije prilika uopće
Kenotala
I slobodnjaci i sve ostalo katastrofa ziva, samo on ima pravo da puca prema golu...bolje da on iz koljena plasira golmanu u ruke nego da se nesto odigra na drugu stranu. Od onog Juventusa je ostalo samo "J", a to je pravi logo.
IvanKing
Bravo Messi majstore, kako ćeš zabiti penal za Argentinu kad ima golman na golu.
Juventini
Dok god ovaj ****o rabiot igra i dok god pirlo kurcina stavlja njega u igra samo mogu jos gori
Babuka1
Da je sam rabiot lahko bi bilo. Dok je bentancura, rabiota, bernardescija, danila, ramseya, morate itd... nema nafake hos dugo
Dzematlija
Rabijesir nije konstantan. Ima on nekad i dobrih osrtija, ali ovog Bentakurca nmg gledat kakva je to prevara od igraca. Remzija se trudi baš, ali ne bi niko ni mogao igrati kad se ovi iz Verone samo valjaju po travi ko da imaju 'seće ludilo. Kad se vrati Kvadrat, bice to druga prica. Arthur i Dybala jos da ozdrave, odmah je to druga ekipa. Dns nije imao ko igrati, realno.
Babuka1
Muka mi gledati.
forza_juve
Za ovakvu ekipu i bod je puna šaka brade
Babuka1
100%. Muka mi ih gledati vise, a ne mogu da ne gledam... patnja pa hajd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.