Verratti nakon odlaska iz PSG-a: Jedva čekam otkriti sve

Ubrzo će biti zvanično predstavljen u novom klubu

Verratti nakon odlaska iz PSG-a: Jedva čekam otkriti sve

Esmer Oštraković

Marco Verratti bio je jedan od glavnih igrača kada je riječ o veznom redu PSG-a, ali je ovog ljeta odlučio promijeniti sredinu.

Njegov novi klub je iz Dohe, a danas će proći ljekarske preglede, te će potpisati ugovor sa klubom Al-Arabi.

Sve se desilo nakon što su na početku prijelaznog roka čelnici PSG-a odlučili da je Verratti jedan od igrača koji im više ne treba.

Nakon što je stigao u Dohu, Verratt je dao kratku izjavu.

"Mnogo sam sretan zbog dolaska ovdje i jedva čekam da krenem igrati. Jedva čekam otkriti sve, stadion, navijače, trenere", rekao je nasmijani Verratti.

Oglasi

Nikome nije jasno zašto se uprava PSG-a tako lako odlučila riješiti Verrattija, ali ništa novo kada je riječ o ovom klubu.

Kada je riječ o ugovor ukoji će Verratti potpisati sa svojim novim klubom, još nema zvaničnih informacija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, mediji iz ove zemlje tvrde da se radi o transferu vrijednom 45 miliona eura.

Verratti je u PSG stigao 2012. godine, te je nedavno produžio ugovor sa ovom ekipom, ali je ubrzo nakon toga napustio klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti