Luisu Enriqueu preko glave pijanice u svlačionici PSG-a: "Kod mene više nećeš igrati!"

Definitivno otpisan

Luisu Enriqueu preko glave pijanice u svlačionici PSG-a: "Kod mene više nećeš igrati!"

A. Čaušević

Kako se bliži kraj ljetnog prijelaznog roka, PSG nastavlja da radi na dolascima, ali odlascima. Nekoliko zvijezda je već napustilo Park prinčeva poput Lea Messija i Neymara Juniora, a sljedeći na redu je čovjek koji je 11 godina stanovnik Parka prinčeva.

Luis Enrique se odlučio za korijenite promjene na Parku prinčeva, a jedno od najvećih zvijezda je direktno u lice poručio da je prekrižen.

Marco Verratti se posljednjih dana našao u centru pažnje nakon što su u javnost procurile informacije o njegovom privatnom životu u Parizu.

Javno su ga kritikovali Jerome Rothen i Cristophe Dugarry koji su otkrili da Italijan svoje vrijeme uglavnom provodi po noćnim klubovima dok puši i opija se.

"Ne možete se poslati ovakva poruku u svlačionicu, od tipa (Verratti) koji igra 60% utakmica, koji je obično umoran u 60. minuti kada je visok tempo, koji provodi vrijeme na zabavama, samo pije i puši...", rekao je Rothen te nastavio:

Oglasi

"A to su stvari koje štete imidžu kluba. Neke stvari niste dužni činiti. Kada se sve ono loše u PSG-a ogleda u imidžu koji prenose njegove zvijezde, čiji je i dio i Verratti, onda je dramatično."

Umoran od svega postao je i Luis Enrique koji je odlučio da stavi tačku na i te je u lice Verrattiju rekao da je otpisan.

"Kod mene više nećeš igrati", navodno je Španac rekao omalenom veznjaku u prilikom žustre, ali i otvorene diskusije.

Svemu je prisustvovao i sportski direktor Parižana Luis Campos koji je aminovao riječi novog trenera pariških Svetaca što znači da će veznjak koji je stigao u Grad ljubavi još 2012. godine morati tražiti novi klub.

Francuski mediji pišu da će Verratti karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji kao i većina zvijezda evropskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nova stanica u karijeri za iskusnog veznjaka bit će Al Arabi, a PSG će inkasirati odličnih 45 miliona eura.

Top Komentari

user1678965101
Koliko je Al Arabi u Saudijskoj Arabiji, toliko je i Pariz u Velikoj Britaniji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi