Verratti je poprilično zabrljao: Završio je u zatvoru sa nestvarnom količinom alkohola u krvi
Italijanski veznjak je poznat po svom žestokom temperamentu. To ga na terenu često košta kartona, ali on se ne zaustavlja (Foto: EPA)

Italijan iza rešetaka

Verratti je poprilično zabrljao: Završio je u zatvoru sa nestvarnom količinom alkohola u krvi

M. Šljivak

Veznjak PSG-a Marco Verratti uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju.

Italijanski fudbaler zaustavljen je u srijedu rano ujutro, a utvrđeno je da je potpuno pijan i u krvi je imao dvostruko više alkohola od dozvoljene količine.

Verratti je nakon hapšenja završio u sobi za otrežnjene, ali je pušten nakon što je došao do sebe.

Iz redova francuskog prvaka se o ovom slučaju još uvijek nisu oglašavali, a ni Italijan za sada ne daje nikakve informacije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj veznjak će sasvim sigurno drastično biti kažnjen, kako od policije, tako i od kluba koji ne dopušta ovakvo ponašanje.

Top Komentari

Dule Savic
Nestvarna kolicina. Uđem da pogledam kontam imao frajer 4,4 promila kad ono on imao zamislite molim vas DUPLO VECU OD DOZVOLJENE. 0,4 Bog vas jebo retardirani ako ste sportski portal onda to i budite, a ne zuta stampa jebo vas dan retardirani
12 4
Belmin
Profesionalni fudbaler
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije