Verratti: Namješten meč? Pa, nismo prvi put slavili pet razlike
Priče koje se posljednjih dana pojavljuju u francuskim medijima za nogometaša PSG-a Marca Verrattija nisu realne... (Foto: EPA)

Oglasio se i nogometaš PSG-a

Verratti: Namješten meč? Pa, nismo prvi put slavili pet razlike

U francuskim medijima se ne stišava bura zbog sumnje o namještanju utakmice između PSG-a i Crvene zvezde (6:1).

Ugledni L'Equipe je plasirao informaciju da postoji sumnja o namještanju utakmice, jer je jedan neimenovani dužnosnik Crvene zvezde želio na kladionici staviti pet miliona eura da će utakmica završiti pet razlike za PSG, zbog čega je i pokrenuta istraga.

Cijelu priču je prokomentarisao i Marco Verratti, jedan od najboljih igrača francuskog kluba, kazavši kako ne djeluje realno to što se piše u medijima.

"Na terenu se ništa nije osjetilo. Odigrali smo veliku utakmicu, a nije nam ni prvi put da pobijedimo nekoga sa pet golova razlike. Prošle godine smo više puta slavili ubjedljivo. Međutim, to nije problem koji nas interesuje", kazao je reprezentativac Italije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Umiješanost u cijeli slučaj ranije su odbacili i PSG i Crvena zvezda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi