Rabiot produžuje ugovor s PSG-om?
Adrien Rabiot član je PSG-a od 2010. godine, te je za ovaj klub odigrao preko 200 utakmica u svim takmičenjima.

Želi veću platu

Rabiot produžuje ugovor s PSG-om?

S. Bošković

Adrien Rabiot spreman je da produži ugovor s francuskim prvakom PSG-om.

Naime, Francuzu ugovor s Parižanima ističe na kraju sezone, te se spominjalo da će Park Prinčeva napustiti kao slobodan igrač.

Ipak, prema pisanju ugledanog L'Equipea Rabiot razmišlja da prihvati novi ugovor, pod uvjetom da mu se poveća plata s obzirom na to da trenutno zarađuje oko 250.00€ mjesečno.

S druge strane njegova majka, a ujedno i agent, Veroniquea Rabiot želi da mu PSG isplati 8 miliona eura kao bonus za potpis novog ugovora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, ukoliko pregovori propadnu Rabiotu neće biti problem pronaći novi klub, s obzirom na to da su za njega nešto ranije interes pokazali mnogi evropski timovi poput Juventusa, Barcelone, Real Madrida i Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi