Verratti: Zaista mi nedostaje ta emocija poslije postignutog gola

Italijan teško podnosi pauzu

Verratti: Zaista mi nedostaje ta emocija poslije postignutog gola

E. Dindić

Pandemija koronavirusa zaustavila je čitav sportski svijet, a izgleda da izolaciju jako teško podnose fudbaleri širom svijeta.   

Marco Verratti fudbaler PSG-a u razgovoru za klupski kanal iznio je kako se bori sa ovom pauzom, izrokovanom koronavirusom.

"Dobro sam sve je uredu. Da teško je ali svima je teško. Trudim se da vidim pozitivne stvari, da malo više uživam u porodici. Da radim stvari koje nisam prije radio. Sve mi nedostaje ali najviše utakmice pred našim navijačima. Imam utisak da je prošlo godinu dana od kako smo zadnji put odigrali utakmicu. Zaista mi nedostaju te emocije poslije postignutog gola.", rekao je Verratti te dodao:

"Razgovaram sa svim saigračima. Jedva čekam da budemo ponovo zajedno i radimo ono što volimo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Cijeli svijet je u karanetni sve je stalo.To je bitka, rat svi smo isti i imamo stvarnu odgovornost.Svi ljudi, imaju odgovornost i zato moramo pokazati da smo jaki. U Italiji kao i u Francuskoj, mi smo nacije koje znaju da budu jako ujedinjene u teškim vremenima. Svake večeri aplaudiramo ljudima koji su heroji, dovode se u opasnost i ugrožavaju svoje porodice jer tada moraju da idu kući. Mi smo svake večeri sa svojom djecom što je također dirljiv trenutak", poručuje Verratti.

Top Komentari

bubacorelli1
Inac covjek pravi golgeter nema sta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi