Vertongen ne želi u PSG: Očekujem novi ugovor

Ostaje u Tottenhamu?

Vertongen ne želi u PSG: Očekujem novi ugovor

Belgijski nogometaš Jan Vertongen izjavio je kako očekuje da će Tottenham produžiti ugovor s njim.

Vertonghen za Pijetlove nastupa od 2012. godine, a iako su ga brojni mediji prethodnih mjeseci selili u PSG, njegova želja je isključivo da ostane u Tottenhemu.To je potvrdio i u razgovoru za otočke medije.

"Ugovor mi ističe na kraju sezone, ali klub ima opciju da produži saradnju na još jednu. Nadam se da će iskoristiti to. Vidjet ćemo", izjavio je Vertonghen.

Među Tottenhamovim igračima kojima ističe ugovor je Toby Alderweireld, ali za razliku od Vertonghena je navodno raspoložen da promijeni sredinu i ne produži vjernost Spursima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tottenham je inače u Premier ligi nakon uvodna četiri kola nalazi na petoj poziciji sa devet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi