Veselinović: Odigrali smo bez pritiska i dokazali da smo bolji

Željin prvotimac nakon pobjede

Veselinović: Odigrali smo bez pritiska i dokazali da smo bolji

E. Škorić

Željezničar je u prethodna dva derbija ostvario uvjerljive pobjede nad gradskim rivalom.

Na Grbavici je bilo 5:2, a večeras na Koševu 3:1 za Plave, koji su od večeras novi lideri u Premijer ligi.

Na Mladenu Veselinoviću je napravljen penal, a zanimljivo da je i prošli put na Koševu u derbiju Veselinović iznudio penal za svoj tim.

"I sada evo, na Koševu, napravljen je penal na meni. Mislim da je bio i treći penal kad sam pao, ali dobro, rezultat je najvažniji. Osjetio sam kontakt, pao sam... Najbolje sam htio od te situacije, ali nisam dobio ono što sam tražio", rekao je Veselinović.

Gdje ste pronašli motivaciju za današnji meč nakon poraza od Širokog?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrali smo dobro protiv Širokog, imali smo mnogo šansi, a bilo je nesreće i koncentracije u tom meču. Danas smo bili sigurni da smo bolji, pokazali smo to i u prvom derbiju. Odigrali smo bez pritiska utakmicu. Večeras ćemo proslaviti pobjedu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sekac
Jad od čovjeka mislio sam da si sportista ali ti si samo još jedan sa grbavice ,ne priči Hebiboviću i ne izbaciti loptu a isti hljeb jedete
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi