Veselje u Međugorju: Dugogodišnji ekonom Zrinjskog zaprosio djevojku uz pjesmu i vatromet

Uz pjesmu i šampanjac sve su popratili Bilbija, Todorović, Stojkić i fizio tima Marko Pehar

Veselje u Međugorju: Dugogodišnji ekonom Zrinjskog zaprosio djevojku uz pjesmu i vatromet

Nogometaši HŠK Zrinjski već su desetak dana u Međugorju na pripremama za predstojeću polusezonu.

Kako to i obično biva, ovaj dio priprema rezerviran je za rad na podizanju tjelesne spreme nogometaša, pa kako i kod ostalih, tako se i u taboru Zrinjskog radi punom parom i velikom žestinom.

Ipak, u jeku najvećih napora na ovim pripremama stigao je i trenutak za opuštanje i veselje u Međugorju. Naime, dugogodišnji ekonom HŠK Zrinjski Dražan Melo jučer je nakon utakmice Zrinjskog i Junaka zaprosio svoju djevojku Amandu koja je rekla 'da' na opće oduševljenje nekoliko svjedoka u sobi u kojoj se sve odigralo u Međugorju. Prvi svjedoci bili su Nemanja Bilbija, Ognjen Todorović, te novi team manager i dugogodišnji kapetan Plemića Pero Stojkić, te fizioterapeut Zrinjskog Marko Pehar. 

Buduće mladence iznenadio je i vatromet, dok su Bilbija, Todorović, Stojkić i Pehar zapjevali popularnu pjesmu od grupe Tarapana 'Vidim te u bijelom'. Punu atmosferu ovog krasnog događaja u Međugorju možete pogledati na priloženom videu a ekipa SportSport.ba portala ovim putem mladencima želi sve najbolje u budućem zajedničkom životu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi