Veseljko Petrović novi šef struke NK Vitez
Petrović (u sredini) nakon dobijanja UEFA Pro licence

Vitežani žele obezbijediti opstanak u ligi

Veseljko Petrović novi šef struke NK Vitez

S. Mlaćo

NK Vitez je danas dobio novog šefa struke.

 Naime, na kormilo Vitežana došo je Veseljko Petrović, trener koji je krajem protekle godine postao vlasnik UEFA Pro licence.

Petrović je radio u omladinskom pogonu Vitežana, a jedno vrijeme bio je i direktor kluba.

Radi se o ambicioznom stručnjaku koji će naslijediti Vjerana Simunića. Petrović dobro poznaje stanje u klubu, te situaciju u Prvoj ligi FBiH, te su čelnici ovog kluba definitivno napravili sasvim logičan potez.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Petrovića definiivno čeka težak zadatak s obzirom da je NK Vitez prvi dio sezone okončao na 14. mjestu sa isto toliko osvojenih bodova, a glavni cilj u drugom dijelu sezone je obezbijediti opstanak.

Drugi dio sezone Vitežani će otvoriti gostovanjem kod FK Olimpik.

Top Komentari

Metropoljac
Biće izuzetno teško
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije