Veziri idu dalje: Čatić srušio Olimpik na Koševu

Pobjeda gostiju

Veziri idu dalje: Čatić srušio Olimpik na Koševu

U okviru završnice Omladinske lige grupa Centar za juniore nade NK Travnik savladale su u revanšu vršnjake iz FK Olimpik rezultatom 2:0, te izborili doigravanje za plasman u Premijer ligu. 

U prvom meču je bilo 0:0, pa je publika sasvim očekivano gledala otvoren. Olimpik je imao dvije dobre prilike, ali se na odmoru otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugom poluvremenu Veziri dolaze do dva pogotka i pobjede. Igrao se 71. minuti kada Berin Čatić matira Karačića za veliko slavlje gostiju. Pogotku je prethodila pogreška odbrane domaćih.

Pet minuta prije kraja ponovo na scenu stupa Čatić i bilo je 2:0 za goste. Do kraja bez uzbuđenja i  veliko slavlje gostiju.

Završnica Omladinske lige Centar - juniori:

FK Olimpik - NK Travnik 0:2 (Čatić 71',88')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Olimpik: Karačić, Bečirbašić, Vladavić, Dedović, Bogučanin, Ćeman, Ramić, Klišić, Klis, Tarić, Bukva.

NK Travnik: Isić, Lovrinović, Talić, Baltić Š., Baltić E., Čatić, Arnaut, Hodžić, Vrebac, Kadrić, Baltić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi