Veziri punog plijena napustili Tušanj
Travnik slavio na Tušnju

14. kolo Premijer lige BiH za juniore

Veziri punog plijena napustili Tušanj

E. Dindić, foto: E. Dindić

U 14. kolu Premijer lige BiH za juniore sastali su se Sloboda i Travnik. Na kraju susret je završen pobjedom gostiju rezultatom 3:2(1:1). 

U prvom poluvremenu vidjeli smo dva gola poveli su domaći golom Ibrahima Kadrića u 15. minuti, međutim gosti se nisu predavali te izjednačili preko Dženisa Karića u 33. minuti.

Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Gosti iz Travnika mnogo bolje otvaraju drugo poluvrijeme te golovima Berina Čatića u 59. i 77. minuti odlaze na dva gola prednosti.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Do kraja susreta domaći fudbaleri uspjeli su da smanje rezultat preko Bakira Karića, ali za nešto više nije bilo vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti