Veznjak Nice na meti još jednog kluba iz Engleske

Everton želi Serija?

Veznjak Nice na meti još jednog kluba iz Engleske

Eldar Ganibegović

Everton na radaru ima veznjaka Nice Jean Serija, koji se u posljednje vrijeme povezivao s Arsenalom.

Veznjak Nice je tražena roba na tržištu, još prije se povezivao s Romom, međutim transfer je propao, nakon toga Tottenham ga je želio, također od toga nije ništa bilo, a u posljednje vrijeme se spominjao Arsenal koji traži upravo igrača poput njega.

Ronald Koeman je napravio dosta dobrih transfera ovog ljeta i ne želi da stane na tome. Everton je novi klub u nizu koji je zainteresovan za usluge Jean Serija.

Evertonova želja je odavno igrač Swanseaja Gylfi Sigurdsson, međutim situacija oko transfera reprezentativca Islanda se zakomplikovala i kako stvari stoje teško će doći do realizacije.

Koeman je bacio oko na Serija, ako se situacija oko transfera veznjaka Swanseaja Sigurdssona ne završi na način kako on želi, trener Evertona će se okrenuti dovođenju veznjaka Nice, koji iza sebe ima sjajnu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti