Zaštitar nije prepoznao selektora Turske, nepristojni Montella mu akreditaciju "nabio u facu"

Kao da je dužan da ga poznaje...

Zaštitar nije prepoznao selektora Turske, nepristojni Montella mu akreditaciju "nabio u facu"

Eldar Ganibegović

Neki ljudi na određenim pozicijama smatraju da su Bogom dani i prepoznatljivi gdje god se pojave. Čak sebi daju za pravo da se u suprotnom nepristojno ponašaju, što je sinoć učinio selektor reprezentacije Turske.

Na Signal Iduna Parku u Dortmundu sinoć su se u 2. kolu Evropskog prvenstva u grupi F sastale selekcije Portugala i Turske.

Pobjedu je rezultatom 3:0 slavio Portugal i tako nakon Njemačke i Španije postao treća reprezentacija koja je osigurala plasman u osminu finala. 

Prije utakmice na stadionu koji je dom Borussije Dortmund, viđena je jedna vrlo neprijatna scena u kojoj je glavni akter bio selektor Turske.

Autobus s ekspedicijom turske reprezentacije stigao je na ulaz u stadion, a jasno je da su ih tamo dočekali zaštitari.

Jedan od zaštitara tražio je od selektora Turske, Vicenza Montelle, da pokaže svoju akreditaciju, a ovaj je ostao u čudu.

Oglasi

Rukom mu je gestikulirao da je član reprezentacije Turske i pokazivao rukom na autobus, no zaštitar nije htio ni da čuje.

Nakon toga, nepristojni Italijan izvadio je akreditaciju i unio je u lice zaštitaru koji je samo radio svoj posao. 

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C8iaju7N01b/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3hNOAoRjNwgrTB7_JkOk4OEnQm6WzHfsHEHgz2JTCGCViM-FsFV24qego_aem_bTH5vV9Pp9-Of__TsUNsuA[/instagram]

Sigurno je vrlo nervozan Montella bio i nakon utakmice, s obzirom na to da je njegova reprezentacija doživjela težak poraz od bivšeg prvaka Evrope.

Turska ima tri boda i u sljedećem kolu će joj biti dovoljan jedan bod da kao drugoplasirana ode u narednu fazu.

Treće kolo grupe F igra se 26. juna od 21:00, a sastaju se Portugal i Gruzija, te Turska i Češka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi