Napustio Hajduk, bh. premijerligaš nova destinacija?

Spreman za transfer

Napustio Hajduk, bh. premijerligaš nova destinacija?

E. Škorić

Vicko Ševelj napustio je Hajduk, a vijest je objavio njegov agent Darko Alegić.

Ovaj Dubrovčanin je nosio kapitensku traku u nedavno rasformiranom 2. timu Hajduka. Istekao mu je ugovor i kao slobodan će potražiti novi klub.

Mladi štoper (20) može da igra na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog igrača, a prema riječima njegovog menadžera, nije isključen prelazak u BiH.

Naime, on je rekao da postoji i jedan klub iz Premijer lige BiH, a postoji navodno interes za ovog igrača od strane Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ševelj je član U20 reprezentacije Hrvatske, smatra se jako talentovaninm igračem i ostaje da se vidi hoćemo li moći da uživamo u njegovim igrama u novoj sezoni Premijer lige BiH koja počinje 17. jula.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soldo64
sve sto nemoze u hrvatskoj i srbiji samo guraj u BiH a nasa djeca nek se drogiraju i kradu,bravo doktori
8 1
pjanke.sa
Nikad cuo za ovog. Preporuka za novinara: malo buraz procitas okolo, pa nadjes njegov CV sa nekim videima, da brate vidimo kako covjek igra. Youtube ovo ono. Pa onda proguglas malo koliko je vrijedan na Transfermarketu, pa onda malo njegov instagram, pa ovo pa ono…de se malo bavite novinarstvom, a ne samo da napisete pretpostavku i 3-4 recenice i ti zavrsio svoje. Hajd hajd leti uci malo zabavi se poslom. Trk
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi