8

Komentari (8)

SamoSiroki
Mi ko nešto ćemo napravit u baražu i to nas veseli.. Jeste naivni.. Nema od baraža ništa, na žalost
Drakula
Uništili ste repku i neka ste svaka cast. Mi samo sutimo vi iskoristili i neka ste,glupi narod zatupljeni. Umjesto bojkot svake utakmice,demoliranje saveza i dovodjenje imena na stolicu koji znaju sta rade i koji su igtali fudbal od bivse juge do dan danas. Presmjesan smo mi narod volimo da nas j svugdje a da sutimo.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Kako ja vidim da vicu puno pljuju bez razloga, covjek cini sve da poboljsa fudbal u zemlji, stadione, domaca liga sa igracima iz drugih zemalja, terena po bosni, sve radi da se reprezentativci probude! Ulozi u svemu i daje svoje vrijeme bas samo za bosanski fudbal i da napreduje! Veliki respekt za njega, drugi nek sebi izmisljavaju sta hoce, on nije los kao sto ga puno prestavljaju kao loseg presjednika NFSBiH!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Puno ovih sto pljuju po njemu, bi svoju porodicu prodali za neku sicu, da ne bi reprezentaciju za veliku cifru a prave se posteni!
makelele
Vaha bi cudo napravio, samo da mu je dat da prema svojoj volji poziva igrače, a ne da mu drugi govore koga da pozove. Jedino tako ova reprezentacija moze ici prema naprijed.
Guber
Nema koga više zvati sve što je valjalo je prošlo kroz reprezentaciju
user1647539682
Tako je drug koga ce zvat? sto valja tu je od govana se pita ne pravi..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.