9

Komentari (9)

losmi190
Ima da se variii svako 3 minuta...???
MethodMan
Vico više uradi za ovo par mjeseci nego ovi za 10 godina
1946
nije on jos nista uradio
pjanke.sa
Reci nam sta je brate on uradio, konkretno? Svasta ima, poceo je svasta. Istina. Ali nista nije uradio. Neka jos malo da prodje vremena da vidimo. Ako mu je 12 terena sa umjetnom travom neko postignuce, koje je isto samo najavljeno a ne napravljeno, nek ode sam.
MethodMan
Nije konkretno, ali je uradio više od prethodnika što se tiče ovih sastanaka. Kad si čuo od prošlih da su zvali ikog da naprave neki plan u vezi naše lige. Samo su tražili sadaku od uefe toliko miliona su dobili bukvalno ništa nisu uložili u infrastrukturu. Bolan to unaprijed tal baca i što ostane sice daju klubovima. A sto se tice Vice ne gotivim ga, ali vidim da se trudi svugdje ga ima od običnog kluba do uefe. Zamjerim mu samo guranje Borca ne može to tako. Budi mangup ulozi još para u Borac, pa nećeš morati ofirno misketa poslati da Klis izvuce, a sudijske odluke ni ne pominjem. Poenta je da ti tereni i var neće sačuvati mjesto predsjednika, ukoliko se bude namještalo Borcu. Takodjer ako pripazis klub iz prve lige RS Podrinje Janja jedini Bošnjački klub kapa do poda, jer ove predhodnike je bolio qurcc. Ovo govorim jer znam da im je opština Bijeljina smanjila sumu za sufinansiranje koja je sada smiješna. Zvijezda 09 dobila bruku više, a imaju pare svakako.
MethodMan
Sta su uradili Begicevi od 2012te? Osim trening kampa reprezentacije.
pjanke.sa
Begic je ulozio u stadion Grbavica i napravio zgradu za NSBiH. I to je to. Ne branim ja Begica, hebo njega a i slazemo se za Vicu. I ovi sastanci su super, vidjecemo hoce li ista ispasti od njih
2323
Namjestio i Kup Siroki-Borac..Borac-Olimpik.2-0..Mladost-Borac..Borac-Mladost...sve namjesteno...i na kraju scenarij Borac osvaja Kup Sarajevo prvenstvo..ili obrnuto...hebem ti ovu PL.kome ona moze biti interesantna..i onda cude se znalci sto nema igraca iz PL u reprezentaciji...
bistrik87
Kod nas bi i tu uspjeli prevare pravit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.