Zeljković govorio o novim terenima: "Takve gledamo u Ligi prvaka"

Predsjednik NFSBiH

Zeljković govorio o novim terenima: "Takve gledamo u Ligi prvaka"

Haris Zilić

Predsjednik NFSBiH Vico Zeljković u Zenici se danas obratio medijima.

Jedna od aktuelnih tema u bh. fudbalu su i novi hibrdini tereni, a Zeljković je danas još jednom govorio o tom projektu koji će biti iznimno značaj za budućnost fudbala u Bosni i Hercegovini.

"Sigurno će biti kvalitetniji i bit će tereni kakve gledamo u Evropi. Onakve kakve gledamo u Ligi prvaka", rekao je Zeljković i dodao:

"Danas su počeli radovi, imat ćemo malo problema u sezoni dok se radovi ne okončaju, ali to se radi zbog budućnosti i nadamo se da će klubovi i navijači imati strpljenja dok se sve ne završi."

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Hebeš predsjednika fudbalskog saveza jedne države koji navija za drugu državu. O čemu vi pričate? Prvo ga pitajte za koga navija kad igra Bosna-Srbija, pa onda dalje.
5 1
MaDaj
Gospodine predsjednice nabijem te na napojnu žilu. Dovidjenja,
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti