8

Komentari (8)

Salgijica
Hoce li se moci u banja luci igrat. To treba da se dogodi a u sirokom brijegu u 21
Baco
Mogu skupa ,lopinne i jedan i drugi.
Comandini
Nakon godinu dana mozemo reci sta je neko napravio na svom poslu a sta nije. Ne treba ga ni podrzavati ni kuditi. Sve je na njemu i ako bude pametan i neutralan prema svim klubovima onda moze postati ozbiljan funkcioner cak I Uefe. Na ovim prostorima treba VAR, travnjaci a gradovi i opstine/zupanije neka grade tribine kao FKŽ i FKV. Poz
user1604593678
Nama u federaciji smeta sto je Vico izabran za presjednika samo zato sto je pravoslavac i onda kazemo da su u RS nacionalisti!!!
AmarSahin
Vico u par dana napravi više nego što je Begić u 9 godina.
Ade1987
Sta je napravio?
AmarSahin
@Ade1987 Zapravo je jednom napravio i kontakt sa igračima, pojavio se u javnosti jednom, pojavio se na press konferencijama što Begić nije radio.
rabodimis
@Manager Nije ogromno, ali je svjetlo.. Poslije 8 godina mraka i lopova, vidi se svjetlo.. jel moguce... Ko je i malo normalan, obradovace se.. Niko ti brate ne brani da ti budes oprezan, samo ne kontam sto tebi smeta ako se neko raduje ? Kad predjes sa nista na nesto to je ogroman uspjeh, samo po sebi.. Nekom treba malo za srecu a nekom je sve malo..jbga. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.