Vico Zeljković po prvi put danas u posjeti Fuadu Kasumoviću u Zenici

Izglađeni odnosi?

Vico Zeljković po prvi put danas u posjeti Fuadu Kasumoviću u Zenici

E. Škorić

Novi predsjednik Nogometnog saveza BiH, Vico Zeljković, predvodit će delegaciju krovne kuće našeg nogometa u Zenici.

Najavljen je sastanak danas u 14 sati između delegacije NFSBiH i gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića i to je prva posjeta Gradskoj upravi Zenica i Kasumoviću od strane nedavno izabranog predsjednika NFSBiH.

Ranije je bilo nesuglasica između Grada Zenice i Nogometnog saveza BiH, zbog čega reprezentacija nije igrala na kultnom Bilinom polju, ali novo rukovodstvo našeg Saveza očigledno želi da se razriješi sve nesuglasice i za sada radi na tome.

Podsjetimo, BiH je protiv Nizozemske u oktobru prošle godine odigrala svoj posljednji meč na Bilinom polju, ali već sutra ćemo ponovo Zmajeve gledati na zeničkoj ljepotici. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za očekivati je da u budućnosti također važne utakmice igramo na Bilinom polju, stadionu koji se smatra najsretnijim i najboljim za naše reprezentacije.

Top Komentari

AmarSahin
Vico u par dana napravi više nego što je Begić u 9 godina.
12 5
user1604593678
Nama u federaciji smeta sto je Vico izabran za presjednika samo zato sto je pravoslavac i onda kazemo da su u RS nacionalisti!!!
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije