41

Komentari (41)

user1574589364
Ne kaze se "OPSAJD" "predsjednice"
Terminator
Sa takvom pričom ćeš daleko dogurati.Nemoj se takmičiti ,idi iz ove lige.U sport uvlačiš politiku i mržnju.Tebe treba malo prizemljiti.Da ti je sve na silu.Trebaš ti u Savez .
Fcs
Debilu ćoravi, pogledaj snimak, ofsajd pola metra, krme odvratno. Odmah se Sarajeva uhvatite. Jeste li to opet "ugroženi" kao 92.? Mrš u p m. seljačku, najbolje da istupite iz lige.
Rus
Valja dodiku opravdati lovu. Dao covjek pare a zeljkovic nije proslijedio dalje. I ono go vno Begic hoce za svaku utakmicu pare. Kako pohlepno.
Terminator
Koji si ti debil.Ostavi se ti Sarajeva.Neće moći na mišiće.Sad ćeš popušiti u Zenici.
ISTINA
Pričaš gluposti samo trebate se dogovoriti u RS hoće.li Radnik( SDS ) ili Borac (SNSD) biti među prva 4 ostalo je sve dogovoreno u ovoj ligi se sve zna unaprijed,sve po nacionalnom ključu.
ISTINA
O čemu bolan ti pa.pogledaj koliko.je.penala.Borcu svirano,halo.
KemalMalovcic
Cist penal za Borac nije svirao u 23 minutu kada je stoper Zrinjskog igrao nogom u svom sesnaestercu ??????
budimo_realni
Stvarno kad malo hladne glave prelistam ove komentare shvatim koliko smo svi bolesni i zadojeni. Nije za nas sport. Za nas su puske, bombe, nozevi da se fino koljemo mrzimo, pljujemo, psujemo i je ba jemo na silu. Istrebljenje svih nas gamadi koji naseljavamo ovu tisucljetnu drzavu je jedina opcija i nada da ce biti bolje nekim drugim koji je nasele.
Aoki
Pa šta očekuješ kad funkcioner javno razvija teoriju zavjere da u rs-u nema napredka jer iz Sarajeva opstruiraju. Mitomanija u najjačem izdanju
budimo_realni
Politika udovoljavanja od strane ovih klosara iz saveza ce dovest do toga da ce im na kraju svi je ba vat majqe... Debili ne shvataju da sport nije politika i da se niko nece ljutiti, bar ne na neki nesportski naci, ako neka ekipa osvoji ako treba i dvadeset titula za redom ako je zasluzila na terenu.... Savez napolje!
E.Car
Regularno poništen pogodak!!! Šaha dosta puta zna pogriješiti al ono baš ali ovo je čista situacija!!!
Mungos
Od cetalja gori su mi samo domaci izdajnici.
BobPaisley
...kakav djon obraz trebas biti pa ovako nesto izjaviti nakon sto im se svako kolo svira penal...
casimiro
Hahahah...Ovo postala moda..Kome smeta ovaj klub,kome smeta onaj....Najmanje se o fudbalu prica,svi se hvataju za sudije!!!Cirkus sve postalo.
magistar
Buduci predsjednik saveza
ludilobrale
Da nepovjerujes nema grama obraza samo se sjetite Mladosti i nesviranog penala i lakrdij protiv Radnika . Strašno kakva budala bitno je na nacionalno forsirat kakv idiot ko njih neko opstruira a guraju ih citavo vrijeme. Hajdeee Lesinari da vas čujem sad obraz vaš. Sarajevu nisu svirali čist penal protiv vas vama svirali 7 penala Mladosti nisu svirali čist penal. Pa šta ovaj covjek priča.
snickers09
Kako bolesni ljudi, za ne povjerovati.
elvirbaljic
i ja kazem, igraj te prvu ligu rs-a, koji ce te djavo u PL...
tbra
****mo ti sestru glupane, najvise penala.za brac svirano
KlaCkaLica11
Lud,Zbunjen,Nenormalan!
Plavi orkestar
Što se Sarajeva tice hebe se Sarajevu za Banja Lukom,totalno ste nebitni.Sto se tice sudija i saveza skroz je u pravu.Pa prvim njima su sudije pomogle da imaju ovaj broj bodova ali to nece priznati.U savezu sjede kriminalci koji ce,nadam,se jednog dana završiti iza rešetaka.Za sve su sposobni samo nisu da vode fudbalski savez koji treba da je podstrekac fudbalskim klubovima,da bude za primjer sportskog ponašanja i odnosa u ovoj drzavi.
VelaHavle
Hahahahah kakvi mitomani... optuzi Begica, onog nekog drugog, Sarajevo i prijeti nesto... a onda kaze, ne zelim rexi da je namjerno... 3.000 KM opaliti srpce po dzepu i da mu ne padne napamet da blebece vise... svaki genocidas je isti... ostaviti Kovacevica u Savezu jer evo vidimo ko mu je alternativa
nox
Mäter vam ****m ovo je liga Bosne i Hercegovine
milivoje
No Penal No Party Yebo li ti SNSD nanu Živio Stanivković!
Saray
Hoće da kažu ako smeta Borac da napuste ligu.Marš odmah napolje papčino to vam dobra stvar sve gurajte u politiku...
BN78
Kako je bilo krasti srpski klub Radnik,ajde pokradu ove iz Federacije,tu ni Dodo ne pomaže,smradu jedan.
mostarac1964
igraj u srpskoj ligi BiH ne priznajete svakako
fbigoal
Ovaj nije u vinklo, sad on ima mikrofon do sada je šutio jer je krao i otimao. Za ove iz Saveza lopove je dobro rekao samo mešetare
Furioza1999
vico je gospodin
papagaj
starmac
Usa lopove.Vazda vam penale sviraju i sad vam savez kriv.Malo vam sto vam stele Evropu nego hocete i titulu.E necet sad nista upamti to majmune BANJALUCKI.
Exeter
hahaha udri po Sarajevu odmah... koji kompleksaši.. ***** vam Dodik mater usta
ayd
Sto se nisi javljao nakon dosudjenih penala, ne morate ni igrati ligu, ima kup rs protiv Leotara
Bhmen
Hebalo ti Sarajevo mater seljačku. Najviše grešaka i nepostojećih penala je bilo u korist Borca. Isti si tata Dodo, odmah nacionalistička retorika. Fuj debilu.
VelaHavle
Hahaha al bas... 85% pobjeda ostvarili sa 11 metara i oni se zale
DamirT
Cuj nesto sto se razvija dobro.To je sve samo ne dobro razvijanje.Skoro svaka utakmica penal...Nije te stid nesto pricat
zokora
Hahaha ovaj prica o savezu i fudbalu, ima penal po tekmi,nema penala nema pobede
ks0l3
hahahahah iz borca se bune hahahahahahhahahah ukinuti ligu pod hitno
VelaHavle
Svako kolo imali po penal, danas nisu dobili nijedan... normalbo da ce se buniti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.