Vico Zeljković: "Korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena"

Otvorene ponude

Vico Zeljković: "Korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena"

M. Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković saopštio je danas kako je napravljen korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena.

Zeljković je poprilično davno najavio izgradnju terena jer klubovi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine sa svakom manjom vremenskom nepogodom imaju katastrofalne uslove za igru.

Predsjednik FS BiH tvrdi da su pristigle dvije ponde za izgradnju terena i danas su one otvorene u prostorijama Saveza.

"Korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena. Otvaranje ponuda za projekat rekonstrukcije 12 glavnih terena stadiona u Bosni i Hercegovini, u sklopu projekta NS/FS BiH – Izgradnja hibridnih terena je sprovedena danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Na adresu NS/FS BiH su pristigle dvije ponude međunarodnih konzorcijuma. Prva od konzorcijuma SIS Eastern Europe ltd i Bucomerc d.o.o., a druga od konzorcijuma WICKR group AS, Hellasod SA i Tarkettsports b.v.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otvaranju ponuda prisustvovali su predstavnici oba ponuđača. Javnost će biti blagovremeno obaviještena o rezultatima nakon svih sprovedenih procedura", saopštio je Zeljković.

Koliko će još vremena proći prije nego što bh. klubovi dobiju normalne uslove za igru, ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

fukaraslana
Laz , laz i samo laz . Nas fudbal je vracen 100 godina nazad dolaskom ovog Vice a to se vidilo u nepravednom izbacivanju Mladosti iz lige i zadnja utakmica Borac - Zrinjski . Samo bojkotom spasicemo fudbal u Bosni i Hercegovini
8 0
enko
Badava tereni ako ostane ovako sudjenje.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi