11

Komentari (11)

Gane69
Pošto je vrijeme davno isteklo, trebao se izvesti penal i odmah svirati kraj.
Vidin gol rastužio Hrvatsku?Valjda mislite na one pola Hrvatske koja navija za Dinamo.Ne znam ni jednoga Dalmatinca da je tužan što je Dinamo izgubio.U Dalmaciji za Dinamo navijaju samo oni koji nisu pravi Dalmatinci.I nije Dinamu gol zabio Vida nego autogol Bišćan.Samo takav trener može zabiti sam sebi dva autogola u sudačkoj naknadi već riješene utakmice i to od strane braniča od kojeg je on napravio štopera.Smiješno.
HamzaVojvoda
A di je Pera onaj dezurni ujka kod njega je dan zalosti sada
Kakaks
Starigrad01
Ma sve ste vi u pravu.Ko vas šta pita.AEK ide dalje.
Sektor10
Ma sta pricate :D Nije jedini Vida pre utrcao, utrcao je i igrac Dinama i penal bi se samo ponovio. Osim toga, Vida nije bio nogom u 16tercu
Milfhunter
Neregularan gol, penal navučen
Uranija
Ne lupaj gluposti, idi nosi sapun boysićima Trebat će im puno sapuna
Milfhunter
Penal je se morao ponoviti po pravilima nogometne igre. Za boyse me boli ona stvar
Bulle
Možda zato što nije stao nogom, u trenutku šuta...već je kao zakoračio...ne znam jbg i ja bi ga ponovio...realno.
user1626406138
Pa ponovi ko ti brani pa da sudija svira kraj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.