Vida otkrio kako je Messi počastio cijelu ekipu Hrvatske nakon pobjede nad Islandom

Svi dobili potpisan dres

Vida otkrio kako je Messi počastio cijelu ekipu Hrvatske nakon pobjede nad Islandom

Endin Čaušević

Reprezentativac Hrvatske, Domagoj Vida, briljirao je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je sa svojom selekcijom stigao do senzacionalne srebrene medalje.

Vida i Lovren su bili fantastični na Mundijalu, te su bili zaslužni što je njihov tim stigao čak do finala. Hrvatski defanzivac se prisjetio Mundijala u Rusiji, a posebno grupne faze i utakmice posljednjeg kola kada su savladali Island.

Tada je Argentincima bila potrebna pobjeda nad Nigerijom i poraz Islanda kako bi se plasirali u osminu finala što su na kraju uspjeli. Vida je otkrio da je Lionel Messi nakon te utakmice delegaciji Hrvatske poslao 30 svojih potpisanih dresova na poklon.

"Iskoristio je tada Ivana Rakitića i poslao nam 30 dresova s potpisom. Svi u reprezentaciji su dobili dres od Messija. Bio je sretan što smo odigrali tako dobro i sigurno što smo im pomogli da prođu dalje", rekao je Vida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti