Vidal: Da imam problem s trenerom lično bih ga riješio

Oglasio se nakon sporne objave

Vidal: Da imam problem s trenerom lično bih ga riješio

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal našao se u centru pažnje zbog svojih objava na Instagramu koje su mnogi protumačili kao nezadovoljstvo statusom u Barceloni.

Vidal je sve zakuhao nakon utakmice Lige prvaka između Tottenhama i Barcelone jer nije dobio priliku za igru, a na Instagramu je jasno poručio da je ljut zbog toga. Ipak, Čileanac je ponovo u centru pažnje našao jučer objavom na društvenim mrežama, ali je brzo reagovao i izbrisao kontroverznu objavu.

Mnogi su ovo protumačili kao poruku za Ernesta Valverdea, te da je vidljivo da Vidal ne želi sjediti na klupi, te da hoće svoju priliku za dokazivanje. Međutim, veznjak katalonskog kluba je nakon svega poručio da to uopšte nisu objave na račun trenera i kluba već da je to iz njegovog privatnog života.

"Imam ponekad privatne probleme kao i svi mi. Vjerujte mi da imam problem s trenerom to bih lično riječio. Istina je da sam bio ljut što nisam igrao u ovim utakmicama, ali nastavljam da se trudim i čekam svoju šansu. Sve ostale priče oko tih objava nemaju veze sa stanjem u klubu", rekao je Vidal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi