Navijači Barcelone traže odlazak Valverdea
(Foto: EPA)

Nakon još jednog kiksa

Navijači Barcelone traže odlazak Valverdea

M. Šljivak

Barcelona već četiri utakmice u La Ligi ne zna za pobjedu, pa navijači katalonskog velikana polako gube strpljenje sa trenerom Ernestom Valverdeom.

Nakon remija sa Valencijom na Mestalli (1:1) Barcelona je Sevilli prepustila vrh tabele.

Navijači nisu zadovoljni igrama tima. Traže promjene i kako na stadionu, tako i na društvenim mrežama traže odlazak Valverdea sa klupe.

Katalonske navijače je posebno naljutila činjenica da nije mijenjao u meču sa Valencijom do samog kraja.

Valverde je imao objašnjenje zašto ništa nije učinio da osvježi ekipu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam ništa mijenjao da samog kraja jer sam želio sačekati. Vjerovao sam da će nam igrači koji su na terenu donijeti pobjedu", rekao je Valverde.

Ovaj stručnjak je na klupu Barce došao u ljeto prošle godine i u prvoj sezoni je osvojio La Ligu, Kup kralja i Superkup Španije.

Top Komentari

madr1dist4
Sta bi da im je ovaj Lopategi trener, borili bi se za opstanak
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti