Kontroverzna objava Artura Vidala na Instagramu koju je odmah izbrisao

Nezadovoljan statusom u ekipi

Kontroverzna objava Artura Vidala na Instagramu koju je odmah izbrisao

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su remizirali na gostovanju protiv Valencije (1:1) u derbiju osmog kola La Lige.

Katalonski klub se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi u domaćem prvenstvu jer je ovo za njih bila četvrta utakmica zaredom bez pobjede. Pojedini igrači Barcelone nisu zadovoljni svojom minutažom, a ispred svih je Arturo Vidal.

Čileanac je nakon meča protiv Tottenhama jasno rekao da mu je krivo što nije igrao, a očito da ga je Ernesto Valverde odlučio kazniti za to jer je i sinoć presjedio na klupi. Ipak, Vidal je poznat po tome da nema dlaku na jeziku, te se i ovaj put oglasio na Instagramu.

"Ne bori se s izdajicama, pusti da se sami objese", napisao je Vidal, ali je potom veoma brzo obrisao ovu kontroverznu objavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi