Samo je on trebao: Dok se Ibra svađao s Lukakom, Vidal ga je podmuklo provocirao

Bilo je svega

Samo je on trebao: Dok se Ibra svađao s Lukakom, Vidal ga je podmuklo provocirao

A. Čaušević

Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović su se umaklo potukli u finišu prvog poluvremena utakmice italijanskog Kupa između Intera i Milana. 

Ibra je sve započeo kada je Belgijanaca nazvao magarcem, zatim je spomenuo njegovu majku i "vodoo magiju" na što Lukaku nije mogao ostati miran.

Opsovao je napadač Intera Ibri njegovu ženu i bio je spreman da se fizički obračuna s njim.

I dok se lide Rossonera "bavio" s Lukakom podmuklo i sa strane ga je provocirao Arthuro Vidal koji je poznat kao prznica na terenu.

Madridski AS je objavio video na kojem se može čuti i vidjeti Vidal kako iz pozadine dobacuje Ibrahimoviću i naziva ga klovnom.

Oglasi

Lukaku i Ibrahimović su se svađali i nakon kraja prvog dijela. Belgijanac je tada zaprijetio 12-godina starijem kolegi da će mu pucati u glavu.

[streamable]https://streamable.com/yldxkm[/streamable]

Italijanski disciplinci su pokrenuli istragu, a eventualne kazne se očekuju u narednim danima. Sigurno je da je Lukaku zbog suspendovan na jedan meč zbog akumulacije žutih kartona, baš kao i Ibrahimović koji je dobio crveni karton.

Inter je taj meč poslije preokreta dobio s 2:1 te će u polufinalu igrati protiv Juventusa. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Ibra ga treba tuziti jer mu je prijetio smrcu, dakle to je ozbiljan kriminalni prekrsaj koji snosi enormne konsekvece.Uz mentalnu paranoju, ankcioznost, depresiju i insomniju trebao bi zaposliti dvadesetak bivsih legionara, spetznas-a i seals-a da ga cuvaju 24/7.
1 0
RodjeniRA81
Bosanski geni su to! Pomeo bi pod s ovim majmunom!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi