Vidal ponižavao Ronalda, a zatim i ostale igrače Reala: Pacovi!
Foto: EPA

Čileanac bez milosti

Vidal ponižavao Ronalda, a zatim i ostale igrače Reala: Pacovi!

Midhat Šljivak

Čileanac Arturo Vidal teško je podnio ispadanje Bayerna iz Lige prvaka od madridskog Reala.

Iskusni veznjak očigledno nije ljubitelj Kraljeva iz Madrida, pa ih je odlučio počastiti uvredama prije i nakon meča.

Prvi mu je na meti bio Cristiano Ronaldo. Objavio je poster sa filma Avengers, ali umjesto Ronaldovog lika koristio je neprimjeren emotikon upućen najboljem fudbaleru svijeta.

Nakon meča je potpuno poludio. Smatra da su sudije pokrale njegov tim i na Instagramu je postavio fotografiju igrača Reala koje ja nazvao pacovima.

Vidal nije igrao u utakmicama protiv Reala zbog povrede, ali su na kraju ekipi iz Minhena najviše krivi promašaji i greške koje su napravili u duelima sa madridskom timom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bili su bolji u dva meča, ali bolji tim ne pobjeđuje uvijek i Bayern je ostao bez finala Lige prvaka. Usprkos svemu ovakve stvari od strane jednog sportiste nisu potrebne.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi