Vidal: Saznali smo na TV-u gdje ide Guardiola
EPA

"Bilo je čudno..."

Vidal: Saznali smo na TV-u gdje ide Guardiola

Španski trener Pep Guardiola krajem 2015. godine je saopštio da će na kraju sezone napustiti klupu Bayerna. 

O narednoj Guardiolinoj destinaciji se mnogo špekulisalo. Među klubovima koji su bili zainteresovani za njegovo dovođenje spominjali su se Chelsea, Manchester United i Manchester City, a izabranici iz Bayerna vijest da će preseliti na Etihad su saznali gledajući televiziju.

"Bilo je čudno jer smo saznali gledajući TV da on ide u Manchester City. U svakom slučaju, imat ćemo sjanog trenra Carla Ancelottija. Sada želimo da osvojimo sve kako bi Pep otišao sretan u Englesku", rekao je Arturo Vidal.

Ponašanjem Guardiole nisu zadovoljni ni sami navijači Bayerna. Na utakmici protiv Darmstadta posvetili su mu transparent sa natpisom: "Guardiola nikad nije bio jedan od nas." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi