Vidal zbog minutaže ljutito reagovao na Instagramu, oglasila se i Barcelona

Čileanac želi više da igra

Vidal zbog minutaže ljutito reagovao na Instagramu, oglasila se i Barcelona

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u srijedu su u gostima pobijedili Tottenham (4:2) u utakmici drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je u velikoj krizi u domaćem prvenstvu, no na Wembleyju su oduševili sve svojim izdanjem. Barca je na krilima Lionela Messija došla do druge pobjede u novoj sezoni Lige prvaka, no stvari nisu baš najbolje u ekipi.

Naime, nakon utakmice Arturo Vidal se oglasio na društvenim mrežema gdje je objavio "ljuti emotikon" jer je očito nezadovoljan svojom minutažom. Čileanac je stigao ljetos kao pojačanje iz Bayerna, ali većinu utakmica počinje s klupe.

Nakon što nije ubilježio nastup na meču protiv Tottenhama odlučio je da svoje nezadovoljstvo iskaže na društvenim mrežama. No, mnoge je odlučio sjajan odgovor koji je Vidal dobio od čelnika katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bilo bi više zabrinjavajuće da mu ne smeta što ima takvu minutažu. Logično je da je uznemiren", poručili su iz kluba.

Top Komentari

mer12
igrao je protiv Totenhema dragi novinaru ccc
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi