Vide li i čuju li ovo u Evertonu?

Navijači oduševljeni Bešićem

Vide li i čuju li ovo u Evertonu?

Midhat Šljivak

Bh. fudbaler Muhamed Bešić (26) konstantno se povezuje sa odlaskom iz ekipe Evertona.

Navodno ga je novi šef tima sa Goodisona Marco Silva stavio na transfer-listu i svi očekuju da on ovog ljeta napusti klub.

Međutim, Silva mu pruža šansu na predsezonskim utakmicama. Bešić za sada opravdava povjerenje, a sinoćnji duel protiv Buryja (1:1) odigrao je zaista dobro.

Navijači Evertona su oduševljeni Bešićem. Smatraju da je mnogo bolji od konkurenata iz veznog reda i radije bi njega vidjeli u početnom sastavu nego Toma Daviesa ili Morgana Schnederlina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nažalost, navijači se ne pitaju mnogo. Konačnu riječ će donijeti menadžer Evertona, ali sa odličnim igrama u predsezonu Bešić bi se mogao izboriti za svoje mjesto u timu.

Top Komentari

Racku Jaja
ne prdi M. Šljivak izabere par komentara onda bombasticni naslov clanka... koji kreten ovaj copy/paste novinar
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi