VIDEO: Aimarovu "bombu" morate pogledati

Benfica bolja od Monaca u "test" meču

VIDEO: Aimarovu "bombu" morate pogledati

E. Škorić

Ovog vikenda se širom Evrope odigrao veliki broj prijateljskih utakmica. Benfica je, rezultatom 3:2, savladala Monaco, a pogodak vrijedan vaše pažnje postigao je Pablo Aimar.

Airton je u ranim minutama doveo Benficu u vodstvo, a onda je francuska momčad golovima Sagbe i Cedric Mongongua došla do preokreta (1:2).

Lisaboncima je nevjerovatnim pogotkom donio izjednačenje Pablo Aimar. 30-godišnji iskusni argentinski playmaker je poveo loptu, a onda sa 30-ak metara ispalio "top", kojeg golman Monaca, naprosto, nije ni vidio. Pobjedu je do kraja utakmice Benfici ostigao Osar Cardozo golom sa bijele tačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti