Video kao dokaz: Slavio gol protivničke ekipe? Navijači ga "razapinju", on ima objašnjenje

Kaže da je sve pogrešno tumačeno

Video kao dokaz: Slavio gol protivničke ekipe? Navijači ga "razapinju", on ima objašnjenje

E. Škorić

Sheffield Wednesday je u utorak poražen s 2:0 od Nottingham Forresta u meču 19. kola engleskog Championshipa.

U centru pažnje je desni bek gostiju Moses Odubajo, pošto ga optužuju da je slavio gol rivala.

Navijači Sheffielda tvrde da se na snimku vidi neopisivno sretni Odubajo, koji je išao nasmijan prema strijelcu gola za Nottingham Grebenu, a nakon toga mu "čestita".

"Poraz je frustrirajući za mene i za ekipu. Nikada ne bih čestitao drugom igraču na golu protiv mog tima. Rekao sam Grebenu da nema šanse da je to gol zbog faula i nasmijao sam se misleći da gol neće biti priznat. Na dnu smo tabele. Niko u klubu ne želi ispadanje i nema šanse da bih proslavio gol koji nas drži na dnu. Videozapisi mogu biti pogrešno protumačeni i nadam se da sam to raščistio sa navijačima koji su sumnjali u moju odanost timu",pokušao je da objasni Odubajo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi