Video koji je postao hit: Reakcija Kloppa na majstoriju Messija dovoljno govori

Liverpool upisao težak poraz u prvom meču

Video koji je postao hit: Reakcija Kloppa na majstoriju Messija dovoljno govori

Samir Mlaćo

Liverpool je sinoć lako posao na Nou Campu. Katalonci su sa 3:0 savladali englesku momčad i čini se su već siguran putnik za finale.

Ipak, predstoji revanš u kojem će Liverpool pokažiti potražiti čudo i nadoknaditi prednost Barcelone.

"To je fudbal. Na kraju se sve svodi na golove, oni su postigli tri, a mi nijedan. Mi smo bili dobri, odigrali smo sjajnu utakmicu, ali rezultatom svakako ne mogu da budem zadovoljan. Barceloni je bilo dovoljno samo nekoliko prilika... Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da prihvatimo ovo, iako je teško", izjavio je nakon meča menadžer Reedsa Jurgen Klopp.

Klopp je svjestan da je njegovom timu presudio nevjerovatni Leo Messi, a na internetu se pojavio snimak reakcije karizmatičnog stručnjaka poslije Messijevog pogotka iz slobodnjaka o kojem će se dugo pričati.

Šta mu je drugo preostalo...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi