Željo u spektakularnom meču savladao Fenerbahče

Plavi slavili sa 4:3

Željo u spektakularnom meču savladao Fenerbahče

Endin Čaušević

Juniori Željezničara danas su savladali Fenerbahče sa 4:3 u prvom meču grupne faze Kupa prijateljstva evropskih klubova.

Plavi su odigrali sjajnu utakmicu na Zlatiboru, te su u meču na kojem smo vidjeli sedam golova savladali Fenerbahče sa 4:3. Željo je poveo već u četvrtoj minuti kada je Hasanović zatresao mrežu turskog velikana.

Ipak, samo tri minute kasnije Fenerbahče je stigao do poravnanja kada je Ajdemir savladao golmana Plavih za 1:1. No, Željo je u 28. minuti ponovo poveo sjajnim golom Zubanovića.

Na samom startu bilo je 3:1 za Želju golom Šehića i činilo se da je sve gotovo. No, Fener je uspio da izjednači na 3:3. Prvo je mrežu Plavih zatresao Berber, a zatim i Tunč.

Međutim, u samom finišu utakmice Željezničar je uspio da dođe do pobjede kada je nakon sjajne akcije gol za pobjedu postigao Osmanović.

Top Komentari

Babe
Ovo je bio hrkljus pravi.Udarila sirovina na sirovinu.Kao u drugoj ligi centar.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi