Vidi raste cijena, Bešiktašu upućena još bogatija ponuda iz Engleske

Redsi ne odustaju

Vidi raste cijena, Bešiktašu upućena još bogatija ponuda iz Engleske

Štoper Hrvatske reprezentacije Domagoj Vida je impresionirao na Mundijalu u Rusiji i sada mu se smiješi transfer karijere.

Vida je u tandemu sa Dejanom Lovrenom pružao sjajne partije u Rusiji, te je jedan od zaslužnijih za plasman Vatrenih u finale.

Čini se da bi Vida mogao udružiti snage sa Lovrenom i u klupskim okvirima pošto Liverpool ne odustaje od njegovog transfera.

Naime, Bešiktaš je nešto ranije primio ponudu Liverpoola za Vidu u iznosu od 15.9 miliona funti, ali je ista glatko odbijena.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Danas međutim turski mediji saopštavaju da je u Bešiktaš stigla nova, bogatija ponuda Liverpoola i to u iznosu od 17.5 miliona funti.

Ipak, Bešiktaš navodno želi puno više novca za Vidu koji je u turski klub stigao tek u januaru ove godine iz kijevskog Dynama. Dobre igre Vide na Mundijalu sigurno idu na ruku Bešiktašu koji će svog štoper željeti prodati što skuplje, a čini se da Redsi nemaju namjeru tek tak odustati od njegovog dovođenja na Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti