"Vidi se šampionski duh u igračima FK Sarajevo, a ovako nešto kao sinoć nisam doživio"

Fudbaler Batea Dmitri Baga

"Vidi se šampionski duh u igračima FK Sarajevo, a ovako nešto kao sinoć nisam doživio"

Midhat Šljivak

Dmitri Baga postigao je jučer u Zenici vodeći gol za BATE Borisov protiv FK Sarajevo.

Bjeloruski tim je na Bilinom polju slavio sa 1:2 i ima veliku prednost pred uzvrat na svom terenu, a Baga se osvrnuo na sve što se dešavalo na utakmici.

"Teška utakmica, teško vrijeme. Bilo je prevruće", rekao je Baga, te je nastavio:

"Igrali smo protiv odličnog tima, koji je šampion svoje zemlje. Vidi se u njihovim igračima taj pobjednički i šampionski duh", istakao je Baga.

Posebno se bjeloruski fudbaler osvrnuo na atmosferu koja je vladala na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Atmosfera je bila nevjerovatna. Fudbal na Balkanu je poznat po takvoj atmosferi. Istina, prekid nas je malo koštao, ali to ništa nije novo u ovim zemljama, gdje su navijači temperamentni. Iako imamo veliko iskustvo u Evropi, ovakvu atmosferu gotovo da nismo vidjeli", rekao je Baga.

Revanš utakmica između BATE-a i Sarajeva igra se u četvrtak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Kaze nikad nisu vidjeli ovakvu atmosferu,a prije 2 sezone gostovali Zvezdi u Evropskoj ligi gdje je atmosfera troduplo bolja
1 10
Bulwyf
Hahaha dobre sale nikad dosta
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi